13 oktober Bubbelen in Hoogerheide vervallen!!

I.V.M. toenemende Corona besmettingen gaat deze avond helaas niet door.

Deze houdt u tegoed !!!!

————————— 

In deze bijzondere tijd, proberen wij een bijzondere traditie in ere te houden, namelijk Bubbelen in Hoogerheide, een speciale ledenavond bij het bedrijf van onze penningmeester, Chris. Samen met zijn vrouw Dimphy  hebben zij  dit specialistische bedrijf stap voor stap uitgebouwd tot de aantrekkelijke en uitnodigende aquarium- en vijverspeciaalzaak, die het nu is.

Om aan de RIVM regels te voldoen is deze avond alleen toegankelijk voor ATV Bali leden. Er zullen geen andere verenigingen aanwezig zijn, zodat wij ruim voldoende afstand kunnen bewaren.

Naast Dimphy en Chris zijn Leander, Frankpieter en Hans voor de meeste van ons een bekende geworden. Ook kunt u daar Quincy aantreffen. 
Voor onze hobby kun u daar vrijwel alles vinden en …… hebben zij het niet dan kan dit doorgaans voor een aantrekkelijke prijs worden besteld.

Op deze speciale ledenavond geven Dimphy en Chris uitleg aan de Bali-leden over de nieuwtjes en andere interessante artikelen welke voor dit seizoen op de markt zijn verschenen. Rond deze tijd is de winkel volop ingericht voor het startende seizoen, dus vele soorten vissen en planten kunnen wij bewonderen.

Voornoemd team is bezig met het inrichten van een aantal nieuwe showbakken, op deze avond kunt u daar wellicht iets van zien. En…….. zij delen graag hun geheimen. 

De avond is zeker niet gericht op de verkoop van  vissen en aquarium benodigdheden (het kan wel), maar vooral op een stukje gezelligheid, onderlinge ervaringen, nieuwe ontwikkelingen en ideeën uitwisselen. Hierbij is er volop gelegenheid voor een gezellig praatje bij de vele aanwezige vissen onder het genot van een kopje koffie of wat anders.
Voorgaande keren waren dit soort avonden een doorslaand succes en wie weet wordt het deze keer nog leuker.

LET OP:  Deze avond is niet in de Wittenhorst maar bij Bubbels in Hoogerheide – Voltweg 25, Hoogerheide – industrieterrein “De Kooi”. Aanvang 20.00 uur.