1 mei – gezellig ATV Bali uitje

vijvertuin en barbecue

Dit jaar hebben we een na het grote succes van het afgelopen jaar opnieuw een gezellige barbecue en een bezoek aan de vijvertuin in Roosendaal op zaterdag 2 juli 2016.

Maar voor het zover is kunnen de liefhebbers eerst een aantal mooie dingen bewonderen in Roosendaal, namelijk:

De vijvertuin van Joop en Yvon Blok

Hulsdonksestraat 35, 4703 AP Roosendaal

art-joopblok-vijverAls klein manneke ving Joop de Blok met een schepnet stekelbaarsjes uit de sloot.

Nu is de Roosendaler dik in de vijftig en zet hij speciaal voor Bali-leden zijn vijvertuin open aan de Hulsdonksestraat 35. Met het enthousiasme van een klein kind.
De bezoekers moeten oppassen dat ze de ingang niet voorbij rijden. De vijvertuin van 800 vierkante meter – waarvan 130 meter vijver, tachtig kuub water – gaat verscholen achter de poort naast een gewoon rijtjeshuis.
“Dit was een bedrijventerrein toen we het dertig jaar geleden kochten, grenzend aan de wei van Sjef Boonen. Inmiddels is alles volgebouwd, behalve dit terrein.” Joop en zijn vrouw Yvon hebben er een fraaie vijvertuin van gemaakt. Opgebouwd door ervaring op te doen, niet uit een boek. “In die volgorde”, benadrukt de liefhebber.
Ervaring heeft de liefhebber genoeg, daar kan een ander zijn voordeel mee doen. Joop laat zijn schone vijver zien, met helder water.

Omstreeks 14.30 uur worden wij bij Joop en Yvon verwacht.

Hierna vertrekken wij vanuit Roosendaal naar de:

barbecue in Halsteren, waar wij rond 17:30 uur worden verwacht.

De kosten bedragen: voor het gehele programma maximaal € 14,50 p/p, afhankelijk van de soort barbecue. (zie het aanmeldingsformulier)

Wij hopen op een grote opkomst en mooie zonnige dag.

Geef u op voor zaterdag 25 juni a.s. zodat alles op tijd besteld kan worden. Dit kan via bijgevoegd formulier of via ons mailadres: info@atvbali.nl.   Betalingen kunnen gedaan worden op onze bankrekening:  NL18INGB0002598326, t.n.v. onze penningmeester en onder vermelding van uw naam.

Het voltallige Bali-bestuur