de verenigingskeuring

Jaarlijks worden in het najaar, de verenigingskeuringen voor leden van ATV Bali gehouden. Een kenner komt bij u thuis langs en vertelt vrijblijvend welke stappen u kunt ondernemen om uw aquarium nog mooier te maken. Voor de liefhebbers is er een wedstrijd element. In 2023 wordt deze keuring op zondag 29 oktober 2023. Bij veel deelnemers wordt gekeken naar een tweede keuringsdag.

Van de deelnemers die mee doen aan de wedstrijd wordt verwacht dat zij het formulier van de huiskamerkeuring zoveel mogelijk invullen. Hierop vermeld u o.a. welke planten en vissen in uw aquarium zitten. Een voorbeeld van een ingevuld formulier vind u hier: Voorbeeld ingevulde keuringslijst.

Formulieren welke gedownload kunnen worden met betrekking tot de keuring:

leegformulier-huiskamerkeuring-Bali-2023 (Word document)

leegformulier-huiskamerkeuring-Bali-2023 (pdf formulier)

aanmelding-huiskamerkeuring 2023 (Word document)

aanmelding-huiskamerkeuring 2023 (pdf document)

Doet u mee met de wedstrijd dan is het raadzaam de keuringswijzer voor uw soort aquarium te lezen, welke hier is te vinden

Op de feestelijke verenigingsavond van 12 december a.s. worden de aquaria’s van alle deelnemers op een voor iedereen leuke manier gepresenteerd. Deze avond vindt plaats in de Wittenhorst waar de meeste verenigingsavonden worden gehouden.